Muutos lähtee sisältä

04.04.2021

Miksi sisäinen kasvu, tietoisuuden lisääminen, tai miksi sitä haluaakaan kutsua, kannattaa? Se kannattaa siksi, että sinun sisäinen maailmasi kuvastuu ulkopuolellesi. Se mitä ympärilläsi tapahtuu, on suurelta osin lähtöisin sinun omista ajatuksistasi ja tunteistasi. Elämä peilaa niitä sinulle. Tämä voi kuulostaa uskomattomalta, sillä olemme oppineet ajattelemaan, että asiat vain tapahtuvat meille ulkopuolelta, mutta itse asiassa meillä onkin olemassa paljon suurempi valta vaikuttaa siihen, mitä elämässämme tapahtuu: Millaisiksi meidän ihmissuhteemme muodostuvat, kuinka onnellisia olemme, ja onko elämämme sellaista, mitä toivomme. 

Sisäinen kasvu on matka, joka laittaa sinut ajattelemaan maailmasta aivan uudella tavalla. Aivan kuin heräisit unesta. Matkan varrella huomaat, että olet toistanut saman tapaisia tilanteita elämässä uudelleen ja uudelleen juurikaan sitä huomaamatta, ja elämäsi on kulkenut vähän kuin autopilotilla. Varhaisessa lapsuudessa opitut toimintamallit määrittävät sitä, miten suhtaudut elämään, ja esimerkiksi sitä, millaisiin parisuhteisiin ajaudut. Ja nämä tiedostamattomat toiminta- ja ajattelumallit jatkuvat niin kauan, kunnes tulet niistä tietoiseksi Sen jälkeen sinulla on mahdollisuus muuttaa niitä ja astua omassa elämässäsi kuljettajan paikalle.

Onko sinulla elämässäsi asioita, jotka tuntuvat toistavan itseään (vaikka saman tyyppiset parisuhteet), tuskailetko riittämättömyyden tunteen kanssa, ja oletko kyllästynyt ihmisten miellyttämiseen? Onko itseluottamuksesi matalalla, pelkäätkö tuoda itseäsi esille ja kertoa omia mielipiteitäsi? Tunnetko itsesi ulkopuoliseksi? Haluaisitko saada äänesi kuuluviin ja alkaa huomioimaan viimeinkin omat tarpeesi? Haluaisitko vaihtaa tyhjän olon täyttymyksen tunteeseen? Kaikkiin näihin, ja paljon muuhunkin voit alkaa löytämään ratkaisuja sisäisen työn avulla.

Sinä olet niin paljon enemmän, kuin sinä luuletkaan! Sinä olet voima, tule siitä tietoiseksi.

Tule mukaan ilmaiseen naisten voimaantumisryhmään facebookissa www.facebook.com/groups/naistenvoimaantumisryhma


Rakkaudella

Marketta