Ihanaa naistenpäivää!

08.03.2021

Ihanaa naistenpäivää naiset!

Meissä naisissa on feminiinistä energiaa, joka ilmaisee itseään monin eri tavoin. Mitä seuraavista energioista tunnistat itsessäsi, mitkä olet ottanut osaksi itseäsi? Tunnustele mitkä olemukset tunnet kehossasi. Anna itsesi nauttia feminiinisestä energiasta sisälläsi!

Neito

Neito on nuori, innostunut, luottavainen ja viaton. Hän on leikkisä, herkkä ja empaattinen. Hän katsoo maailmaa uusin kirkkain silmin, niin kuin lapsi katsoo maailmaa.

Äiti

Äiti on hoivaava ja antelias. Hän pitää hyvää huolta rakkaistaan. Tämä energia voi kohdistua lastenhoitoon, perheeseen tai vaikka rakkaasta yrityksestä huolehtimiseen.

Villi nainen

Villi nainen on intuitiivinen. Hän tietää mitä hän haluaa ja hän tekee mitä hän haluaa. Hän on spontaani, eikä välitä siitä, mitä muut ajattelevat. Hän puhuu oman totuutensa. Hän on vapaa.

Rakastaja

Rakastaja on leikkisä, sensuelli, intiimi ja hän rakastaa elämää! Hänestä tulee esille hedelmällisyys, kauneus ja hän ilmaisee avoimesti tunteitaan. Hän rakastaa nautintoa.

Kuningatar

Hän on anteeksipyytämättömän itsevarma. Hän tietää arvonsa, hän on elegantti ja hän on synnynnäinen johtaja. Hän on vastuullinen ja sitoutunut kumppaniinsa. Hän on vauras ja antelias.

Viisas nainen

Hän haluaa tietää enemmän. Hän on säntillinen ja tunnollinen tavoitteitaan kohtaan. Hän opettaa ja jakaa viisauttaan muille.

Soturi

Hän on itsenäinen ja kokonainen. Hän menee kohti tavoitteitaan ja saavuttaa ne. Hän seisoo sen takana, mihin hän uskoo ja taistelee sen puolesta. Hän on aito.

Mystikko

Hän tuntee energian ja hän tuntee itsensä. Hän on kääntynyt sisälle päin ja hän luottaa intuitioonsa. Hän on parantaja ja selvännäkijä.


Rakkaudella

Marketta